✓ Passende oplossingen
✓ 35 jaar ervaring
✓ 24/7 bereikbaar

Uw vastgoed staat leeg en u bent op zoek naar een partij die leegstandsbeheer in Arnhem verzorgd. Dan bent u bij HOD Leegstandsbeheer aan het juiste adres. HOD Leegstandsbeheer beheert tijdelijk leegstaande gebouwen als woonruimte, werk- of kantoorruimte of atelier.

Hoe werkt het leegstandsbeheer in bijvoorbeeld Arnhem?

HOD betekent Huis-Oppas-Dienst en werkt uitsluitend met zorgvuldig uitgezochte oppassers. Hierbij moet u denken aan starters, studenten, alleenstaanden, startende ondernemers en stichtingen. Zij kunnen alleen in aanmerking komen voor een woonruimte wanneer zij worden voorgedragen door een huidige oppasser. Daarnaast worden ze regelmatig gecontroleerd op het nakomen van de contractuele afspraken. Denk hierbij aan het netjes houden van het pand en het verantwoord omgaan met energie. Wanneer u uw pand in bijvoorbeeld Arnhem wilt onderbrengen bij HOD Leegstandsbeheer, dan wordt er eerst een risicoanalyse gemaakt. Hierbij wordt gekeken welke risico’s er in en rondom uw vastgoed zijn. Vervolgens wordt een plan van aanpak gemaakt en een offerte opgesteld. Hier worden uw eisen en wensen uiteraard in meegenomen. Vervolgens wordt er naar een juiste oppasser gezocht en kan het contract worden gesloten.

Bel ons en wij gaan aan de slag!

Wilt u aan de slag met HOD Leegstandsbeheer als leegstandsbeheer van uw pand in bijvoorbeeld Arnhem, neem dan contact op door te bellen naar 030 2 511 911. Dan kunnen we samen op zoek naar een geschikte oppasser voor uw leegstaande pand!

Bekijk ook:

Leegstandsbeheer Den Haag | Tijdelijke verhuur Den Haag | Anti kraak Utrecht