✓ Passende oplossingen
✓ 35 jaar ervaring
✓ 24/7 bereikbaar

Heeft u een leegstaand pand en bent u op zoek naar de juiste leegstandsbeheerder in de omgeving van Leiden of Den Haag? Neem dan eens contact op met HOD Leegstandsbeheer. HOD Leegstandsbeheer heeft al ruim 35 jaar ervaring in het beschermen van leegstaande panden tegen vandalisme, krakers en ander misbruik.

HOD Leegstandsbeheer verzorgt uw leegstandsbeheer in de omgeving van Den Haag en Leiden

HOD staat voor Huis-Oppas-Dienst. HOD Leegstandsbeheer selecteert zorgvuldig oppassers die een betaalbare woon- of werkruimte zoeken. Zij zorgen ervoor dat uw pand zijn representatieve uitstraling behoudt door het netjes te houden. Wanneer u besluit om in zee te gaan met HOD Leegstandsbeheer voor uw pand in bijvoorbeeld Den Haag of Leiden, wordt er een traject opgezet. Dat verloopt als volgt:

  • Er wordt een risicoanalyse gemaakt van de situatie in en rondom uw pand. Vervolgens worden uw eisen en wensen besproken en nemen wij deze mee in de plan van aanpak. Dit plan van aanpak is inclusief offerte. Daarna gaat HOD Leegstandsbeheer door middel van zijn referentiesysteem op zoek naar de juiste oppasser voor uw vastgoed. Naast dat we u helpen met vinden van de juiste oppasser, krijgt u ook advies over de juridische constructie, energiebeheer en eventuele aanvraag van vergunningen.

De oppasser die geselecteerd wordt door HOD Leegstandsbeheer voor uw pand in bijvoorbeeld Den Haag of Leiden moet zich ook aan een aantal voorwaardes houden. Zo moet de woning schoon zijn, zodat er op elk gewenst moment een bezichtiging kan plaatsvinden. Ook moet de oppasser verantwoord omgaan met energie en in staat zijn om het vastgoed schoon op te leveren binnen een korte opzegtermijn. De oppassers worden regelmatig gecontroleerd door onze regiobeheerders en vastgoedinspecteurs.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van HOD Leegstandsbeheer?

Bent u geïnteresseerd in HOD Leegstandsbeheer als partner voor u pand in bijvoorbeeld Den Haag of Leiden? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 030 2 511 911. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 24 uur wordt beheerd, ongeacht de locatie.

Bekijk ook:

Tijdelijke verhuur Den Haag | Anti kraak Utrecht | Anti kraak huren