Alarmrent
Alarmrent is opgericht in 1998. Vanuit de verhuur van alarmsystemen is het bedrijf uitgegroeid tot een compleet beveiligingsbedrijf voor zowel de huur als verkoop van tijdelijke en permanente beveiligingssystemen. Alarmrent werkt in heel Nederland voor het MKB maar ook voor grote bedrijven zoals IKEA, ProRail, Eneco, Joulz, Stedin, Formido en DHL.

Validata
In een wereld die zich snel ontwikkelt, spelen integriteit, transparantie en risicomanagement een steeds belangrijkere rol. Onderdeel hiervan is de behoefte aan verificatie van relevante gegevens.
Validata is gespecialiseerd in het screenen van personen. Hun innovatieve software verbetert het screeningsproces, met de zekerheid van een optimale beveiliging en borging van privacy-eisen.
Validata heeft screeningsoplossingen voor bedrijven en instanties in alle sectoren. De focus ligt op het verifiëren van de gegevens van werknemers (pre-employment en in-employment), bewoners en vrijwilligers.

Tiny House Nederland
Tiny House Nederland is een samenwerkingsverband van mensen die deze nieuwe woonvorm een warm hart toedragen en onder de aandacht willen brengen bij het grote publiek. Zonder winstoogmerk, maar wel door samenwerken, leren, doen, delen en uitvinden. Sinds november 2016 hebben ze zich als stichting ten doel gesteld het mogelijk te maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen en daarnaast een breed publiek kennis te laten maken met de mogelijkheden van Tiny Houses. 

Flora Nova Hoveniers & Groenvoorzieners
Als één van de grootste hoveniers- en groenvoorzieningbedrijven in de sector, bedient Flora Nova een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Flora Nova heeft alle expertise, personeel en materieel in huis voor ontwerp, aanleg en onderhoud van elk formaat tuin of groenvoorziening. Daarnaast beschikt het bedrijf over specialisten op het gebied van dak- en gevelgroen, interieurbeplantingen en boomverzorging, alsmede over een eigen handelskwekerij en een afdeling constructies.

Floor Landschapsbeheer
Vanaf januari 2016 is Floor Landschapsbeheer gestart met een eigen schaapskudde. Vanaf het vroege voorjaar begraast Floor Landschapsbeheer met de kudde van circa 250 Veluwse, Kempische, Drentse en Ouessant Heideschapen schapen natuurgebieden van landgoederen, golfterreinen en andere (particuliere) terreinen op de Utrechtse Heuvelrug. De gescheperde kudde (met herder en één of meerdere honden) graast daar waar de herder en dus de opdrachtgever het wil. De schaapskudde kan worden ingezet voor begrazing van invasieve exoten, grassen, ruigteplanten, droge heidevelden, voedselarme stuifzanden, natte heides, en schraalgraslanden. Door deze gebieden gefaseerd te begrazen en de schapen de ongewenste planten weg te laten eten, krijgen heideplanten en (bloemrijke) kruiden weer de kans om te bloeien en zaad te zetten. Naast het voorkomen dat ongebruikte gronden gekraakt worden, dat er hangplekken ontstaan, of dat bijvoorbeeld afval wordt gedumpt, is dit ook een reden dat opdrachtgevers als natuurorganisaties, landgoedeigenaren en andere grondbezitters via HOD Floor Landschapsbeheer inhuurt om het natuurgebied te onderhouden.

De Beroepentuin
De Beroepentuin is voortgekomen uit de campagne MKB Werkoffensief 2015-2017 en is een innovatief leer-werkconcept voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen 2 maanden worden werkzoekenden (waaronder schoolverlaters, uitkeringsgerechtigden, statushouders etc.) onder begeleiding van ervaren leermeesters en coaches klaargestoomd voor een baan in een sector waar werkgevers staan te springen om gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. De Beroepentuin richt zich dan ook met name op de sectoren Bouw, Techniek, Energietransitie, Transport en Logistiek, Horeca, Zorg en Dienstverlening, De Beroepentuin beschikt over meerdere opleidingslocaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Schiedam, welke zijn voorzien van trainingsfaciliteiten gericht op het werk in deze sectoren. HOD draagt bij aan deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen door de inzet van een leermeester, de inbreng van kennis, het leveren van materialen en het ter beschikking stellen van arbeid/klussen.