Alarmrent
Alarmrent is opgericht in 1998. Vanuit de verhuur van alarmsystemen is het bedrijf uitgegroeid tot een compleet beveiligingsbedrijf voor zowel de huur als verkoop van tijdelijke en permanente beveiligingssystemen. Alarmrent werkt in heel Nederland voor het MKB maar ook voor grote bedrijven zoals IKEA, ProRail, Eneco, Joulz, Stedin, Formido en DHL.

Validata
In een wereld die zich snel ontwikkelt, spelen integriteit, transparantie en risicomanagement een steeds belangrijkere rol. Onderdeel hiervan is de behoefte aan verificatie van relevante gegevens.
Validata is gespecialiseerd in het screenen van personen. Hun innovatieve software verbetert het screeningsproces, met de zekerheid van een optimale beveiliging en borging van privacy-eisen.
Validata heeft screeningsoplossingen voor bedrijven en instanties in alle sectoren. De focus ligt op het verifiëren van de gegevens van werknemers (pre-employment en in-employment), bewoners en vrijwilligers.

NEZZT
In NEZZT zit niet alleen de visie, expertise en innovatiekracht van een gespecialiseerd team met een nieuwe kijk op wonen. Ook wordt het merk versterkt door De Meeuw, al vele jaren een toonaangevende speler in flexibel bouwen. Nezzt werkt elke dag hard aan de volgende stap in wonen. Zo zijn ze met innovatiepartners al concreet bezig met 3D-geprinte gevels die passen in een circulaire gedachte. Met flexibele interieuroplossingen die al even aanpasbaar en schaalbaar zijn als hun gebouwen. En andere innovaties die het wooncomfort van bewoners verhoogt. Out of the box. Into the NEZZT.

Tiny House Nederland
Tiny House Nederland is een samenwerkingsverband van mensen die deze nieuwe woonvorm een warm hart toedragen en onder de aandacht willen brengen bij het grote publiek. Zonder winstoogmerk, maar wel door samenwerken, leren, doen, delen en uitvinden. Sinds november 2016 hebben ze zich als stichting ten doel gesteld het mogelijk te maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen en daarnaast een breed publiek kennis te laten maken met de mogelijkheden van Tiny Houses. 

Kamers met Aandacht
Kamers met Aandacht is altijd op zoek naar mensen en organisaties die een kamer willen verhuren aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar die op eigen benen willen staan, maar nog niet geheel zelfstandig kunnen wonen. Deze doelgroep krijgt hulp van een (jeugd)zorgorganisatie. Kamers met Aandacht coördineert de tijdelijke verhuur van de kamer en zorgt voor een goede ‘match’ tussen de verhuurder en de jongere die de kamer gaat huren.

Flora Nova Hoveniers & Groenvoorzieners
Als één van de grootste hoveniers- en groenvoorzieningbedrijven in de sector, bedient Flora Nova een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Flora Nova heeft alle expertise, personeel en materieel in huis voor ontwerp, aanleg en onderhoud van elk formaat tuin of groenvoorziening. Daarnaast beschikt het bedrijf over specialisten op het gebied van dak- en gevelgroen, interieurbeplantingen en boomverzorging, alsmede over een eigen handelskwekerij en een afdeling constructies.