✓ Passende oplossingen
✓ 35 jaar ervaring
✓ 24/7 bereikbaar

Via de tijdelijke verhuur van HOD Leegstandsbeheer vind je snel gemakkelijk een antikraak woning in Den Haag, Rotterdam of Utrecht. HOD staat voor Huis-Oppas-Dienst en verzorgt al ruim 35 jaar de tijdelijke verhuur van woningen in de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Tijdelijke verhuur in Den Haag, Rotterdam of Utrecht: HOD Leegstandsbeheer biedt het allemaal!

HOD doet de tijdelijke verhuur van bijzondere panden zoals kantoren, villa’s, ziekenhuizen, scholen, verpleeghuizen en soms zelfs kastelen en vuurtorens in de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De eigenaren van deze panden willen beschermd worden tegen kraak, misbruik of vandalisme en schakelen daarom de hulp van HOD Leegstandsbeheer in. In ruil daarvoor betaalt de oppasser slechts een lage vergoeding voor zijn of haar werk/woonruimte. Wanneer je als oppasser aan de slag wilt, moet je een eigen bron van inkomsten hebben. Daarnaast beschik je over een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering en heb je geen huisdieren. Ook moet je de woning of het kantoor netjes houden, zodat de eigenaar altijd een bezichtiging kan plannen. Tot slot moet je ouder zijn dan achttien jaar en mag je geen inwonende minderjarige kinderen hebben. Een flexibele houding is ook een pre, wanneer je via HOD Leegstandsbeheer een ruimte gaat huren. Er zijn namelijk opzegtermijnen van 28 dagen tot drie maanden. Na de opzegtermijn dient het pand schoon en netjes te worden opgeleverd.

Op zoek naar een tijdelijke verhuur?

Ben jij geïnteresseerd in de tijdelijke verhuur van een woning in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam of Den Haag? En wil je aan de slag als oppasser? Zorg er dan dat je voor wordt gedragen door een van de huidige oppassers van HOD Leegstandsbeheer. Alleen op die manier kom je in aanmerking voor een woning en kun je worden ingeschreven in onze database. Mocht je vragen hebben over de procedure, neem dan telefonisch contact op via 030 2 511 911.

Bekijk ook:

Anti kraak Utrecht | Anti kraak huren | Anti kraak woning