Wij zijn op zoek naar jou!

HOD is een enthousiaste organisatie met volop oog voor de groeiende behoeften in de markt. Doordat we hier op in spelen en een toekomstgerichte blik hebben, maken we een gezonde groei door en mogen we regelmatig nieuwe medewerkers verwelkomen. Kom jij ons team ook versterken?

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Om welke functie het ook gaat, we zijn altijd vooral op zoek naar mensen die onze gedrevenheid en ons enthousiasme delen. We voelen ons goed bij een informele werksfeer en als HOD-medewerker kom je terecht in een team van mensen die veel voor elkaar over hebben. En zo hebben we ook veel voor jou over: als je gemotiveerd bent en talen en ambitie hebt, dan kun je bij HOD echt verder groeien. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wil jij bij ons komen werken? Bekijk dan de vacatures hieronder. Hebben we even geen vacatures open staan, dan kun je altijd een open sollicitatie doen. Stuur je cv en motivatiebrief hiervoor naar info@hod.nl. We laten altijd van ons horen!

Vacature Vastgoedinspecteur

Deze vacature is niet meer beschikbaar en is ingevuld per 15-10-2020

Carrière maken bij een bedrijf met een hecht team waar ruimte is voor ontwikkeling? Wij zoeken ter uitbreiding en versterking van ons team een Vastgoedinspecteur! Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ben je ambitieus? Heb je een scherp oog en kun jij in Jip-en-Janneketaal rapporteren in welke conditie het vastgoed verkeert met mogelijke gevolgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Om 9.00 uur start je de dag op door samen met Berry een plattegrond door te nemen. Het betreft een nieuwe beheerlocatie, waar voorheen een asielzoekerscentrum was gevestigd. Een interessante opdracht, want het onderhoud bij een dergelijke locatie vraagt extra voorzorgsmaatregelen vanwege de functie van het gebouw. Gezien de hoeveelheid aanwezige spoelpunten, dient in verband met legionellabeheersing een spoelplan uitgevoerd te worden met spoellijsten.

Onder het genot van een kop koffie bereid jij daarna je inspecties voor. Je weet waar je moet zijn en onderzoekt de functie en de omgeving van het gebouw en hebt een korte voorbespreking met de regiobeheerder. Om 9.30 uur stap je in de auto om op tijd aanwezig te zijn in Amstelveen. Het gaat om een locatie van een schoolgebouw. Je loopt door het schoolcomplex, kijkt met een kritische blik rond en maakt foto’s en aantekeningen in je inspectieformulier. Ook maak je een praatje met de aanwezige bewoners. Na deze inspectie vertrek je naar je tweede inspectie van deze dag in de omgeving van Amsterdam. De lunch is een dashboard lunch want het is net iets te veel uitgelopen bij de eerste afspraak. Na je tweede afspraak kom je rond 16.00 uur terug op kantoor in Utrecht. Je werkt nog wat laatste punten uit je inspectie uit in H3K, bespreekt ze met de regiobeheerder en loopt je mail door. Vervolgens plan je de inspecties van de volgende werkdag en stem je een inspectie af met een collega die jullie morgenochtend om 8.00 uur samen uitvoeren. Jullie treffen elkaar daar morgen op locatie. Om 17.30 uur ga je met een goed gevoel naar huis.

Wat ga je doen?
Als vastgoedinspecteur ben je verantwoordelijk voor de controle van onze gehele vastgoedportefeuille. Tot jouw takenpakket behoort het periodiek en systematisch controleren van alle vastgoedobjecten in de portefeuille om de gebreken binnen het vastgoed in kaart te brengen. Je bepaalt welke elementen aan gebouwen, terreinen en installaties onderhoud en/of keuring vereisen. Je richt je op onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties en het gebouw zelf. Hierdoor betreft het naast onderhoud aan dakbedekking, schilderwerk, gevelpanelen en dergelijke, ook technische installaties zoals luchtbehandelingsinstallaties, warmtevoorzieningen en energie-installaties. Maar ook heb je oog voor onze ‘oppassers’, veelal jonge starters op de woning- en arbeidsmarkt die in het vastgoed wonen of werken.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Interesse in inspectiewerk en vastgoed.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
 • Je beschikt over zeer goede sociale en communicatie vaardigheden.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen, flexibel en proactief.
 • Daarnaast ben je doortastend, zelfsturend en kan je snel handelen.
 • Je woont binnen een reistijd van maximaal 40 minuten rond Utrecht.

Geboden wordt?

 • Een zelfstandige en afwisselende binnen- en buitenfunctie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt.
 • Een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, met op termijn een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen.
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.
 • Vrijmibo’s en leuke uitjes met het team.

Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt van harte uit te solliciteren! We hechten meer waarde aan enthousiasme en inzet dan aan diploma’s. Gedurende dit traject bieden wij je de kans om door te groeien naar regiobeheerder. Uiteraard word je begeleid door ervaren inspecteurs die jou helpen je verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wanneer dat nodig is faciliteren wij jou met trainingen, cursussen en opleidingen.

HOD Nederland BV is al 37 jaar een toonaangevende en grote speler in het beheer van leegstaand vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere overheden, woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.

Sollicitatie
Zie je jezelf als vastgoedinspecteur werken bij HOD? Stuur dan je motivatie met CV naar l.mondelaers@hod.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan je bellen met Laurens Mondelaers op telefoonnummer 030 2511911.

Stagiair Content Marketing & SEO

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt bij een antikraak organisatie? Tijdens deze veelzijdige en uitdagende stage ben je volwaardig lid van een enthousiast en gedreven team op het hoofdkantoor van HOD Nederland BV in Utrecht.

Wat ga je doen?

Jij gaat ons helpen met het uitbreiden van onze Online Marketing! Je krijgt de ruimte om taken zelfstandig op te pakken en het exacte takenpakket wordt in onderling overleg met jou samengesteld. Hieronder een aantal mogelijke taken en projecten die we je aanbieden.

⦁ Je brainstormt over en schrijft zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten over leegstandbeheer, antikraak en tijdelijk verhuur. 
⦁ Je bouwt een netwerk op met nieuwe bloggers/vloggers en linkpartners (linkbuilding).
⦁ Je schrijft unieke artikelen die relevante specialistische websites willen plaatsen ten behoeve van linkbuilding. 
⦁ Je promoot onze eigen website, blogs en andere webteksten. 
⦁ Je optimaliseert en maakt SEO-analyses en adviseert je collega’s voer mogelijke kansen en verbeterpunten.
⦁ Je monitort traffic en conversies op onze websites m.b.v. Google Analytics.
⦁ Je bedenkt conversie optimalisatie-acties en voert deze uit.
⦁ Je werkt mee aan social media campagnes en voert social media-acties uit.

Wat vragen wij van jou?

⦁ Je bent een 3e of 4e jaars HBO student (bijv. Communicatie (& Multimedia Design), Marketing of Commerciële Economie) en minimaal 20 weken beschikbaar; 
⦁ Je bent tenminste 24-32 uur per week beschikbaar;
⦁ Je bent geïnteresseerd in communicatie en marketing en volgt nauwlettend de ontwikkelingen op dit gebied;
⦁ Je hebt een passie voor schrijven en een heldere vlotte schrijfstijl;
⦁ Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

⦁ Een stagevergoeding. 
⦁ Een plezierige werkplek binnen een team van gezellige en jonge collega’s; 
⦁ Een dynamische kantoortuin in hartje Utrecht;
⦁ Een werkomgeving waarbinnen je alle ruimte vrijheid krijgt om naast jouw creatieve ideeën ook jezelf te ontwikkelen;
⦁ Leuke teamuitjes en gezellige vrijmibo’s. 

Spreekt deze stagevacature jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar l.mondelaers@hod.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 030-2511911